’t Katooke: Kaat + Renaat = geschenken op maat

In ’t Katooke hoor je Kaat. Niet alleen in de winkel, maar ook in de naam. Kaat leerde haar volk cadeautjes kopen. Sinds 2005, het jaar waarin ze in Merchtem de gedroomde locatie vond om haar kinderdroom – winkel houden – gestalte te geven.
Kleine winkels worden groot
In den beginne deed ze het alleen. Snoep, pralines en andere lekkernijen, mooi verpakt in verrassende geschenkmanden. Tot ze 5 jaar later zelf een groot cadeau kreeg. Jeugdliefde Renaat werd naast haar levenspartner nu ook haar zakenpartner en samen stonden ze aan de wieg van een fris en nieuw verhaal: doopsuiker. Heel even lag de focus daarop, maar al snel ontgroeiden Kaat en Renaat hun eigen geesteskind. De business boomde en werd in geen tijd te groot voor het snoepwinkeltje waarmee het allemaal begon. Een verhuis drong zich op en opnieuw was het geluk niet ver te zoeken. Een paar tientallen meter verder slechts. In een pand dat zich perfect leende tot een aankoop. De winkel breidde uit, maar de doopnaam ’t Katooke bleef bestaan. Een vertrouwd beeld intussen, pal in het centrum van Merchtem
Samen met de winkeloppervlakte groeide ook het aanbod. En het personeel. Tot een (h)echt team, dat van de klanten koningen – en koninginnen – maakt. In ’t Katooke is elke dag van het jaar royaal en speciaal. Je vindt er, voor welke gelegenheid dan ook, geschenken op maat. Zo toon je wie echt bijzonder is. Want geven aan is geven om.

Make your business less usual
Al onze teamleden geven om hun klanten, die op hun beurt kunnen geven aan. Dankzij ’t Katooke. Een beproefd recept voor particuliere klanten – die zich niet lang(er) het hoofd moeten breken in de zoektocht naar dé manier om een geliefde te verrassen –, maar nu ook voor businessklanten. Wil je als bedrijf je cliënteel of personeel eens goed in de watten leggen, tijdens een event of gewoon om de teamspirit te versterken, ook dan ben je bij ’t Katooke aan het juiste adres.
Neem snel een kijkje op de site en ontdek een schat aan hoogwaardige producten, voor mensen die je echt naar waarde schat.